Dārzeņu omlete

2006. gada 23. marts
Foto: Inga Medvedjeva
Pagatavošana
40 min
1. Vispirms pannā apcem malto gaļu ar garšvielām. Pēc tam to izlīdzina, lai pēc tam atlikušās sastāvdaļas varētu kārtot pannā pa slāņiem. Sagriež kabaci gabaliņos (vidēja lieluma) un kārto pannā uz maltās gaļas. Ja nav kabača, tad var lietot zaļās pākšu pupiņas. Uzliek vāku un minūtes 2 pasautē. Pēc tam kā nākamo slāni kārto sagrieztu gabaliņos papriku un tomātus. (es parasti lietoju dzeltenu papriku, jo smukāk izskatās). Paber nedaudz garšvielas un atkal kādas minūtes 10 - 15 pasautē. Ir jāskatās, lai tomāti pārāk nepārsautējas. Pēc tam sarīves sieru un paber uz pēdējās slāņa. Saputo olu un uzmanīgi visu pārlej. Ēdiens ir gatavs, kad ola ir izcepusies.
2. Ēdienu var baudīt gan siltu gan aukstu.
Uz augšu