Šokolādes krēms (tads ka parasts putukrējums)

5 1

Sastāvdaļas

  • Saldais krējums- 500g
  • Cukurs- 150g
  • Piens- 200g
  • Olas- 2
  • Želatīns- 20g
  • Kakao- 30g

Pagatavošana

1 min.
  1. želatīnu iemērkt auġstā, vārītā ūdenī un izkausēt ūdens peldē(ūdens peldē izkusīs). Sagatavot olu un piena sajaukumu: dzeltenumus sarīvēt ar cukuru, pievienot karstu, vārītu pienu un izkausēto želatīnu un pievienot kakao. Visu sasildit līdz 80° un atsaldēt istabas temperatūrā. Krējumu sakult aukstā vieta. kult tik ilgi kamer parādās putas un nepārtraukti maisot pievienot olu-piena atsaldeto masu. Gatavo masu saliet formiņās un atsaldēt pirms ņemšanas no formas ielaist uz dažām sekundēm siltā ūdenī un izņemto krēmu(kratot) ielikt vāzīte.
  2. Ar šī sastāva daudzumu pietiek 10 porcijām.
  3. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti