Pica mix

2006. gada 21. marts
Foto: Baiba Korne
Pagatavošana
45 min
1. Uz pannas izbārsta miltus.
2. Izrullē picas mīklu un uzliek uz pannas.
3. Mīklu nedaudz iesmērē ar olīveļļu un tomātu mērci.
4. Sagriež tomātus, šķiņķi, papriku, šampinjonus (uz pusītēm). Sarīvē sieru. (apm. 15 minūtes)
5. Sākumā uz mīklas uzklāj tomātu šķēlītes. Pēc tam uzklāj kārtās šķinķa sloksnītes, šampinjonus, paprikas un ananāsu gabaliņus un olīvas. Pāri visam pārklāj sarīvētā siera kārtiņu.
6. Var pievienot garšvielas pēc katra gaumes un garšas.
7. Cep aptuveni 15 minūtes.
8. Labu apetīti! :)
Uz augšu