Sākums > Receptes > Konservējumi

Taizemiešu kerija pasta

2007. gada 13. jūlijs
Foto: Kārlis Streips
Pagatavošana
30 min
1. Vispirms kārtīgi samal pirmās četras garšvielas (ja lieto veselas sēklas).
2. Šo pulveri ieber blenderī vai virtuves kombainā un pievieno visas pārējās sastāvdaļas, sākumā lietojot divas ēdamkarotes eļļas. Vari lietot arī piestu, bet vienādi vai otrādi mal vai spied līdz masa ir pēc iespējas gludāka (pilnīgi gluda tā nebūs, bet vērts pacensties).
3. Ieliec pastu burkā, pārlej ar atlikušo ēdamkaroti eļļas un aizvāko. Pasta lietojama šajā portālā meklējamā receptē "Taizemiešu satai ar riekstu mērci". Ledusskapī aizvākota tā glabāsies divus mēnešus.
Uz augšu