Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Biezpiena kūka ar auzu parslam

2006. gada 21. marts
Foto: Ilze ...
Pagatavošana
1 min
1. Taukvielas izkausē. Pievieno auzu pārslas, miltus un cukuru, samīca stingru mīklu.
2. Mīklu ieklāj veidnē ar noņemamām malām.
3. Cep 200 *C apmēram 15 min.
4. Vaniļas cukuru, skābo krējumu, biezpienu, citrona sulu, medu un olas saimaisa un maisījumu lej kūkas pamatne.
5. Kūku pārkaisa ar kanēli. Cep 175 *C apmēram 30 min. Atdzesē.
6. Kūku rotā ar banānu, kivi vai citu augļu šķēlītēm. Izkausē aprikožu marmelādi vai ābolu un bagātīgi apziež augļus.
Uz augšu