Biezpiena kūka ar auzu parslam

4 1

Sastāvdaļas

  • Pamatnei: 75 g margarīna vai sviesta
  • 40 g auzu pāeslu
  • 130 g kviešu miltu
  • 40 g cukura
  • Pildījumam: vaniļas cukurs
  • 150 g skābā krējuma
  • 250 g malta biezpiena
  • No 1 citrona izpiesta sula
  • 1 banāns
  • 1 ēd. k. medus
  • 2 olas
  • 1 tējk. malta kanēļa
  • Augļi rotājumam
  • 200 g aprikožu marmelādes vai ābolu džema

Pagatavošana

1 min.
  1. Taukvielas izkausē. Pievieno auzu pārslas, miltus un cukuru, samīca stingru mīklu.
  2. Mīklu ieklāj veidnē ar noņemamām malām.
  3. Cep 200 *C apmēram 15 min.
  4. Vaniļas cukuru, skābo krējumu, biezpienu, citrona sulu, medu un olas saimaisa un maisījumu lej kūkas pamatne.
  5. Kūku pārkaisa ar kanēli. Cep 175 *C apmēram 30 min. Atdzesē.
  6. Kūku rotā ar banānu, kivi vai citu augļu šķēlītēm. Izkausē aprikožu marmelādi vai ābolu un bagātīgi apziež augļus.

Komentāri

Inta 2010. gada 20. oktobris 16:20
Vai varetu ludzu paskaidrot sikak, kur to maisijumu tieshi liet. Vai kuuka ir tada kaa ar uzlocitam malam un pa vidu pildijums? vai sastav no kartam vai ari ir viena, pamata karta un pa virsu pildijums?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize