Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cannelloni ar dārzeņiem

2006. gada 21. marts
Foto: keda
Pagatavošana
1 min
1. Sakarsē cepeškrāsni līdz 175°C. Ieeļļo 23x33cm cepamo trauku.
2. Lielā katlā izvāra cannelloni pusgatavus.
3. Mērcei: Uzkarsē 1 ēdk. olīveļļas un piespiež 2 ķiploka daiviņas un 2 sakapātus sarkanos sīpolus. Pielej šeriju. Pagriež divas reizes lielāku uguni un iztvaicē pusi šķidruma. Pievieno krējumu, samaisa, pieliek sāli un piparus pēc garšas.
4. Pildījums: Lielā pannā sautē 1 ēdk. olīveļļas, 1 sīpolu, 3 sarkanos sīpolus, 3 ķiploka daiviņas, sēnes, cukini un baklažānu. Kad dārzeņi gatavi, tos liek lielā bļodā, pievieno sagrieztu sarkano papriku (ceptu, bez mizas), baziliku, oregano, Ricotta un Parmas sierus, sāli un piparus pēc garšas. Labi sajauc un pilda cannelloni. Tos kārto ieeļļotajā traukā un pārlej ar mērci.
5. Cep 175°C 25 min.
Uz augšu