Pasta ar "primavera" mērci

4 1

Sastāvdaļas

  • 250 g spageti makaronu
  • 250 ml ūdens
  • 1 dārzeņu buljona kubiņš
  • Šķipsna oregano, estragona un čili
  • 175 g Briseles kāpostu
  • 70 g zaļo zirnīšu
  • 150 g nomizotu kartupeļu
  • 120 g notīrītu burkānu
  • 80 g sīpolu
  • 220 g skābā krējuma
  • 15 g kukurūzas cietes
  • 10 g sarīvēta Parmas siera
  • Sāls un pipari pēc garšas

Pagatavošana

50 min.
  1. Sālsūdenī izvāra makaronus, noskalo un tur siltumā.
  2. Pa to laiku sakarsētā pannā sajauc 250ml ūdens ar buljonu kubiņu, estragonu, čili un oregano (raudeni). Kad uzvārās, pieliek Briseles kāpostus (pārgrieztus uz pusēm), zaļos zirnīšus, sagrieztus katrupeļus, burkānus un sīpolus. Ļauj dārzeņiem sautēties.
  3. Kad dārzeņi mīksti, pievieno krējumu un kukurūzas cieti, labi sajauc un karsē, līdz massa sabiezē un met burbuļus. Pasniedz ar makaroniem, pārkaisa sieru, sāli un piparus pēc garšas.
  4. 4 porcijas

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni