Franču gaļa

5 1

Sastāvdaļas

  • Gaļa(cūkas g.,vai liellopa,vai vistas g.)
  • Sīpoli
  • Siers
  • Majonēze
  • Sāls,pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Gaļu sagriež kā karbonādes cepšanai.Sīpolus sagriež gredzentiņos.Cepeškrāsns pannu ietauko,klāj visu pannu ar sīpolu gredzeniem,diezgan bagātīgi.Virsū kārto gaļu,tuvu vienu pie otras.Tā ,lai visas pannas otrā kārta ir ar gaļu.Pārkaisa ar sāli un pipariņiem.Virsū bagātīgi lej majonēzi,lai gaļa būtu noklāta,bet ne neredzama.Virsū uzber sarīvētu sieru.Arī neskopojoties.Gaļu cep cepeškrāsnī tik ilgi,kamēr virsējā kārta irskaisti brūnā krāsā)siera vāciņā ir pannai pāri)~40 min.Ja ņem vistas gaļu,tā būs sausāka,bet ne tik trekna.Gaļai jābūt bez kauliņiem.Kad pasniegsiet sagrieziet pannā mazliet atdzisušu,tad viņa ieņem formu un viegli var redzēt gaļas gabaliņa kontūras.Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni