Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kāpostu karbonādes

2006. gada 15. marts
Foto: Anda
Pagatavošana
1 min
1. Vidēja lieluma kāpostu sarīvē vai sagriež (bet tad apm.5 min. sālsūdenī pavāra), pievieno kādas 3-4 olas, miltus (apm.pusglāzi, bet vispār lieku "uz aci". Ja miltu būs par maz, vienkārši juks uz pannas ārā), piparus, sāli pēc garšas. Ja kāposts vairs nav jauns un ir tāds rūgtens, pielieku mazliet citronskābi. Visu samaisa (mīkla iznāk ne pārāk bieza), liek uz pannas uz apcep no abām pusēm brūnas. Cepot otru pusi, var uzlikt rīvētu sieru un uzspiest majonēzi, (tad tikai jāuzliek vāks, lai siers izkūst, vai pēc tam visas "iešauj" uz kādām 5 min.cepeškrāsnī vai mikroviļņu krāsnī). Var arī beigās uzkaisīt zaļumus, tā teikt, kas nu kuram labāk garšo.
Uz augšu