Medus cepumi no auzu pārslām

5 1

Sastāvdaļas

  • 50 g medus,200 g auzu pārslu,100 g kviešu miltu,50 g cukura,150 g sviesta,50 g riekstu,1 ola,1 tējkarote sodas

Pagatavošana

1 min.
  1. Saputo olas, cukuru un sviestu, pievieno medu un turpina putot, līdz masas apjoms dubultojas. Pieliek sasmalcinātus riektus, miltus, sodu, visu sajauc, ar tējkaroti liek uz plāts un cep vidējā temperatūrā (160...200 grādos).

Komentāri

Laima Radvilaviča 2010. gada 22. oktobris 20:05
Kurā brīdī pievieno auzas?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti