Ķirbju biezzupa ar kariju

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg.-ķirbis sagriezts kubiņos
  • 1 gb.-sīpols
  • 100 gr.-saldais krējums
  • 1 ēd.k.-karijs(ar kaudzīti)
  • Sāls,pipari-pēc garšas
  • Ūdens
  • 3 ēd.k.-sviests
  • 1 ēd.k.-olīveļļa

Pagatavošana

20 min.
  1. Katlā izkausē sviestu un olīveļļu,pieliek sīki sagrieztu sīpolu-apcep zeltainu,pieliek kariju un apmaisa.Ieliek ķirbi un pāris minūtes apmaisa-pielej ūdeni lai nosedz ķirbi un vāra kamēr ķirbis mīksts(apmmeram10-15 min).Pieliek sāli un piparus.Noņem katlu no uguns un sakuļ blenderī.Uzliek atpakaļ uz uguns pielej saldo krējumu un gaida lai uzmet burbuli.(kaut gan pats nesmu ķirbju ēdājs zupa sanāk superīga)

Komentāri

Mareks 2013. gada 9. novembris 14:55
Es pieleju apelsīna sulu :P
ņamm 2012. gada 19. jūnijs 20:15
es vēl šķīvī ieleju mazliet ķirbju eļļas...super garšīgi.Var arī pielikt apgrauzdētas sēkliņas - vēl ņammīgāk

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas