Babka

3 1

Sastāvdaļas

  • Kg svaigu kartupeļu
  • 300 gr.maltas cūkgaļas
  • vistu olas (svaigas)
  • Sīpols
  • Sāls,malti melnie pipari
  • Gr skāba krējuma
  • Nedaudz svaigu ,zaļu lociņu
  • Eļla cepšanai

Pagatavošana

40 min.
  1. Kartupļus nomizo un sarīvē uz smalkās rīves,piesit 1 olu,šķipsniņu sāls,var nedaudz žāvētas dilles,pēc patikas.
  2. Taisam gaļas masu,pieliekam sakapātu sīpolu(var arī nedaudz ķiploku,ja garšo),pieliek sāli ,piparus pēc garšas.piesit olu. To visu maisam ,līdz viendabīgai masai
  3. Liekam karsēties pannu,uzlejam eļlu.Uz pannas liekam pa karotei kartupeļu masu tai virsū karotīti galas masu .Cep no abām pusēm brūnus un kraukšķīgus .Kad gatavs, liekam uz šķīvja,pārlejam ar krējumu un rotājam ar sagrieztiem zaļiem lociņiem.
  4. Es pie šā produkta pasniedzu vēl dzēreveņu sulu vai morsu,garšo kopā ļoti labi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni