Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Makaronu un gaļas sacepums

2006. gada 6. marts
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
40 min
1. Sagatavotā cepamā veidnē liek kārtām makaronus un malto gaļu, kas apcepta kopā ar tomātu biezeni un sasmalcinātu sīpolu ( Sāls pēc garšas).
2. Pēdējā kārtā liek makaronus.
3. Pārlej balto mērci, masu sadursta ar dakšiņu, lai mērce sadalās par visu veidni, virsū uzliek sviesta piciņas.
4. Cep cepeškrāsnī 30 minūtes, līdz radusies brūna garoziņa.
5. Pārkaisa ar zaļumiem.
6. P.S. Gaļu var aizstāt ar samaltām sēnēm un speķi vai kūpinātām zivīm.
7. Sacepumu pasniedz ar skābētiem gurķiem, biešu vai ķirbju salātiem.
Uz augšu