Makaronu un gaļas sacepums

4 1

Sastāvdaļas

  • 200 g vārītu makaronu
  • 200 g maltās gaļas
  • Tomātu biezenis
  • Sāls
  • Baltā mērce
  • Sīpols

Pagatavošana

40 min.
  1. Sagatavotā cepamā veidnē liek kārtām makaronus un malto gaļu, kas apcepta kopā ar tomātu biezeni un sasmalcinātu sīpolu ( Sāls pēc garšas).
  2. Pēdējā kārtā liek makaronus.
  3. Pārlej balto mērci, masu sadursta ar dakšiņu, lai mērce sadalās par visu veidni, virsū uzliek sviesta piciņas.
  4. Cep cepeškrāsnī 30 minūtes, līdz radusies brūna garoziņa.
  5. Pārkaisa ar zaļumiem.
  6. P.S. Gaļu var aizstāt ar samaltām sēnēm un speķi vai kūpinātām zivīm.
  7. Sacepumu pasniedz ar skābētiem gurķiem, biešu vai ķirbju salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni