Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Vienkāršākā ābolkūka :)

2006. gada 4. marts
Foto: Linda
Pagatavošana
1 min
1. Olas ieliek bļodā un pieber cukuru,visu jauc,kamēr veidojas viendabīga masa,pievieno vaniļas cukuru un smaisa.Pēctam iesijā miltus un sajauc masu.Nomizo ābolus,tad tos pārgriež uz pusēm un izņem sēklas,pēctam sagriež šķēlītēs.Ņem apaļo kūku formu un ieziež ar margarīnu vai sviestu un pa apli sākot no ārmalas kārto ābolus uz vidu,tad ābolus pārlej ar masu un liek apmēram 170 grādu augstā temperatūrā,aptuveni 30 minūtes.Kad gatava,pārkaisa ar kanēli un ļauj atdzist,pēctam izņem no formas.Var pasniegt ar saldējumu,putukrējumu vai šokolādes mērci.
Uz augšu