Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Šokolādes kēkss ar riekstiem

2006. gada 3. marts
Foto: Anda Šteinberga
Paldies, Receptes.lv lietotājam par iesūtīto attēlu! :)
Pagatavošana
60 min
1. Vispirms saputo sviestu ar cukuru, tad pieieno pa vienai olas un pieber miltus, tad pievieno riekstus un šokolādi, sāli un cepamo pulveri.
2. Liek veidnē - cep aptuveni 40 - 50 minītes mērenā - vidējā karstumā.
3. Kamēr kēkss cepās, jāsagatavo sīrups pārliešanai- piesūcināšanai: brendiju , kafiju un vanilīncukuru uzkarsē un atdzesē. Kad kēkss tikko izcepts- to pārlej ar sīrupu.
4. Kad kēks atdzisis pārlej to ar izkausētu šokolādi!

Lai labi garšo!
Foto: Anda Šteinberga
Uz augšu