Mans firmīgais sacepums

5 1

Sastāvdaļas

  • 1.5 Kartupeļi 1,5 kg
  • 0.7 maltā gaļa 0,7 kg
  • 2 sīpoli
  • Ķiploka daiviņa
  • Saldais krējums 400 ml
  • Kopējā garšviela un sāls
  • Buntīte diļļu

Pagatavošana

40 min.
  1. Kartupeļus nomizo un sagriež salīdzinoši plānās ripiņās. Malto gaļu apcep kopā ar skaidiņās sagrieztu sīpolu, pievienojot nedaudz sāls, un pašās beigās piespiežot ķiploka daiviņu. Cepamajā traukā kārto pamīšus kartupeļus, malto gaļu, virs maltās gaļas uzkaisot dilles. Saldo krējumu sajauc ar kopējo garšvielu un pārlej kārtojumam. Liek cepeškrāsnī un cep apmēram 180–200 grādos, kamēr kartupeļi gatavi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni