Latviskā mannā putra

5 1
Latviskā mannā putra
Foto: Shutterstock

Sastāvdaļas

  • 1 l piena
  • 1 tasīte mannā putraimu
  • 1 /2 tējk. sāls
  • 1 ēd. k. cukura
  • 1 /2 tasīte ūdens

Pagatavošana

15 min.
  1. Katlā ielej ūdeni, kad tas uzvārās pielej pienu.
  2. Kad piens gandrīz vārās, pieber sāli un cukuru.
  3. Enerģiski maisot ber mannā putraimus. Maisot vāra līdz biezputra paliek biezāka. Tūlīt liek šķīvī un ēd ar sviestu ( margarīnu), ievārījumu vai ar cukuru samaisītu kanēli.
  4. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Sabīne Marta Bušmane 2016. gada 11. decembris 10:51
Es uz manna uzliku sagriestus augļus iesaku arī jums ļoti garšīgi
kristine 2014. gada 1. maijs 15:30
ļoti garšīgi
paula 2013. gada 10. aprīlis 14:54
es ta ari nesapratu cik mannas jaber

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis