Cūkgaļas šķēles, vistas fileja uz grila

4 1
Kolekcijas: Grila ēdienu

Sastāvdaļas

  • Kakla karbonāde vai cauraudzis, vai vistas fileja vai kājas
  • Sīpoli
  • Ķiploki
  • Etiķis
  • Kečups vai tomātu mērce
  • Sāls, cukurs, visādi pipari, garšvielas, zaļumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Karbonādi vai cauraudzi sagriež šķēlēs , fileju var nesadalīt, pieliek visas sastāvdaļas, pēc garšas, nesverot. Kečups vai tomātu mērce var būt vairāk vai mazāk. Sīpoli un ķiploki arī var būt jebkurā proporcijā. Vasarā var likt klāt dilles, pētersīļus. Saspaida, uzliek slogu, lai veidojas šķidrums. Var visādas gaļas būt kopā, var būt viena veida. Var cept pēc stundas, var arī nākamajā dienā. Tad būs vairāk iemarinējies. Šādi iemarinēta gaļa ir garšīga arī cepta uz pannas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni