Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkgaļas šķēles, vistas fileja uz grila

2006. gada 27. februāris
Foto: Ausma Kušnere
Pagatavošana
1 min
1. Karbonādi vai cauraudzi sagriež šķēlēs , fileju var nesadalīt, pieliek visas sastāvdaļas, pēc garšas, nesverot. Kečups vai tomātu mērce var būt vairāk vai mazāk. Sīpoli un ķiploki arī var būt jebkurā proporcijā. Vasarā var likt klāt dilles, pētersīļus. Saspaida, uzliek slogu, lai veidojas šķidrums. Var visādas gaļas būt kopā, var būt viena veida. Var cept pēc stundas, var arī nākamajā dienā. Tad būs vairāk iemarinējies. Šādi iemarinēta gaļa ir garšīga arī cepta uz pannas.
Uz augšu