Kliņģerknēdeļi ar šampinjoniem

4 1

Sastāvdaļas

  • KNĒDEĻIEM
  • 3 nelielus kliņgerīšus/apm.250g
  • ¼l piena
  • 3 olas
  • ½buntes pētersīļu
  • Šalotes sīpolu
  • 50 g sviesta
  • Sāls
  • Pipari
  • Malts muskatrieksts
  • ŠAMPINJONIEM
  • 500 g baltu šampinjonu
  • 1 ēdamkarote eļļas
  • 75 g saldā krējuma
  • 125 g skābā krējuma
  • ½buntiņas loku

Pagatavošana

1 min.
  1. KNĒDEĻI:Kliņģerīšus sagriež 1cm lielos gabaliņos.Uzvāra pienu,atstāj to nedaudz atdzesēties.
  2. Sakuļ olas,sasmalcinātus pētersīļus un gredzenos sagrieztus sīpolus apcep.Visu samaisa ar kliņģerīšiem un pienu.
  3. Papildina ar sāli,pipariem un muskatriekstu.
  4. Masu sarullē apmēram 5cm biezā rullī unieti virtuves dvielī,galus cieši notin.
  5. Knēdeļu rulli liek traukā ar viegli verdošu ūdeni un sutina/raudzē/30min.
  6. Pēc tam ņem ārā,nedaudz atdzesē,sagriež 0,5-1cm biezas šķēlēs un apcep svietā.
  7. ŠAMPINJONI:Šampinjonus notīra un sagriež ceturtdaļās un vāra eļļā.
  8. Sagriež šalotes un apcep.
  9. Sakuļ kopa saldo un skābo krējumu,uzvāra,pievieno sāli un piparus.
  10. Visu sakārto uz šķīvja un pārkaisa ar lociņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni