Aziātu rīsupods

4 1

Sastāvdaļas

  • 200 g Ķīnas kāposta
  • 2 burkāni
  • 150 g mazi šampinjoni/rozā
  • 350 g vistas krūtiņas filejas
  • 25 g ingvera
  • 1 l buljona
  • 100 g basmati rīsu/var arī citus
  • 2 ēdamkarotes sojas mērces
  • Loki

Pagatavošana

25 min.
  1. Kāpostu notīra,mazgā un griež salmiņos.Burkānus nomizo, griež standziņās.Sēnes notīra un sagriež uz pusītēm.Vistas fileju apmazgā,nosusina un sagriež mazos gabaliņos.
  2. Ingveru nomizo,sarīvē un buljonā apvāra.Ieber rīsus un nelielā karstumā slēgtā traukā vāra 8-10min.
  3. Sagatavotos dārzeņus,sēnes un gaļu liek klāt un turpina vārīt vēl 5min.
  4. Beigās zupu papildina ar sojas mērci un pārber ar sagrieztiem lokiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni