Vecmāmiņas sautētās kotletes

4 1
Vecmāmiņas sautētās kotletes
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg maltas cūkgaļas (var būt 40% lielopu)
  • 1 vidēja lieluma sīpols
  • 2 šķēle/s baltmaizes
  • 2 daiviņa/s ķiploku
  • 1 ola
  • 2 ēd. k. skābā krējuma
  • Pipari
  • Sāls
  • Kaltēti, smalcināti garšaugi un dārzeņi (maisījums bez sāls)
  • Muskatrieksts (rīvēts)
  • Taukvielas cepšanai
  • Ūdens vārīšanai

Pagatavošana

60 min.
  1. Ieliek gaļu bļodā nedaudz izmīca.
  2. Pievieno izmērcētu baltmaizi drupinot to.
  3. Pievievo olu, krējumu.
  4. Papildina ar garšvielām pēc garšas - sāli, pipariem un muskatriekstu.
  5. Uz pannas apcep sīpolu sasmalcinātu un ķiploku - zeltaini brūnus.
  6. Pievieno masai. Visu rūpīgi izmaisa. Veļ apaļas kotletītes.
  7. Pannā uzkarsē taukvielas un liek cepties gaļu. Izcep brūnas.
  8. Saliek katliņā, pielej ūdeni un papildina ar kaltēto garšaugu maisījumu. Sautē 15 minūtes.

    Labu apetīti!
    Saliek katliņā, pielej ūdeni un papildina ar kaltēto garšaug...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni