Rīsu krēms ar ķīseli

4 1

Sastāvdaļas

  • KRĒMAM
  • 500 g saldā krējuma
  • Apmēram 200g cukura
  • 100 g -1paciņa vārītu rīsu (irdeni)
  • 2 apelsīni
  • 2 -3 banāni
  • 2 kivi
  • 30 g želatīns
  • ĶISELIM
  • 500 g ogas vai augļi, var arī ievārījumu
  • 4 ēd. karotes kartupeļu ciete
  • Citrons
  • 1 l ūdens
  • 100 g cukurs, vai vairāk, pēc garšas
  • Citrons

Pagatavošana

1 min.
  1. Krēmam:
  2. bļodā saputot saldo krējumu ar cukuru!
  3. sagriezt augļus mazos gabaliņos!
  4. iemaisīt augļus un rīsus putukrējumā!
  5. uzbriedināt želatīnu!
  6. iemaisīt želatīnu, ielikt ledusskapī!
  7. Ķīselim:
  8. Ievārījumu vai augļus izšķīdina karstā ūdenī, uzvāra, izkāš caur sietu!
  9. pievieno cukuru, aukstā ūdenī izšķīdinātu cieti!
  10. vāra un maisa, līdz uzvirst!
  11. Parati krēmu taisu no rīta, tad vakarā ir sastindzis un ķīselis atdzisis.
  12. saliek krēmu trauciņos, pārlej ar ķīseli
  13. ļooti garšīgi!!!

Komentāri

iveta 2013. gada 16. jūnijs 22:32
Laba recepte, tikai nav norādīts, cik ilgi ko jādara , piemēram, cik jāputo ,cik ilgi jātur ledusskapī?
Anna 2012. gada 18. februāris 18:17
Ā, paldies, izlasīju komentāros. Tagad skaidrs. :)
Anna 2012. gada 18. februāris 18:16
Nesapratu - ķīseļa sastāvdaļās pat 2 reizes norādīts "citrons". Bet receptē?? Kur tad to galu galā liek??

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti