Sākums > Receptes > Deserti

Rīsu krēms ar ķīseli

2006. gada 25. februāris
Foto: Ieva Korženevska
Pagatavošana
1 min
1. Krēmam:
2. bļodā saputot saldo krējumu ar cukuru!
3. sagriezt augļus mazos gabaliņos!
4. iemaisīt augļus un rīsus putukrējumā!
5. uzbriedināt želatīnu!
6. iemaisīt želatīnu, ielikt ledusskapī!
7. Ķīselim:
8. Ievārījumu vai augļus izšķīdina karstā ūdenī, uzvāra, izkāš caur sietu!
9. pievieno cukuru, aukstā ūdenī izšķīdinātu cieti!
10. vāra un maisa, līdz uzvirst!
11. Parati krēmu taisu no rīta, tad vakarā ir sastindzis un ķīselis atdzisis.
12. saliek krēmu trauciņos, pārlej ar ķīseli
13. ļooti garšīgi!!!
Uz augšu