Maigās liellopa gaļas kotletes ar tomātu un siera cepurīti

3 1

Sastāvdaļas

  • 600 g maltas liellopu gaļas
  • 1 sīpols
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • Sakaltušas baltmaizes gabaliņš
  • 1 ēd.k. sviesta
  • 1 ola
  • Sāls
  • Pipari
  • 2 tomāti
  • 125 g Mocarellas siera
  • Rīvmaize
  • 2 ēd. k. olīveļļas
  • Svaigs baziliks

Pagatavošana

40 min.
  1. Izmērcē baltmaizi.
  2. Baziliku - sakapā.
  3. Sīpolu un ķiploku griež kubiņos un sviestā apcep.
  4. Samaisa malto gaļu ar olu, baltmaizi, baziliku, sāli un pipariem.
  5. Veidoj kotletes, apvārta rīvmaizē un cep no abām pusēm gatavas.
  6. Tomātus un sieru sagriež šķēlītēs. Uzber gatavajām kotletēm baziliku (pievieno tik, cik kuram patīk, bet neaizraujamies) un liek katrai virsū tomātu un sieru. Cep cepeškrāsnī 8 min. 175*C

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni