Maltas gaļas ragu

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 sīpols
  • 400 g maltas liesas cūkgaļas
  • 2 ēd.k. vājpiena biezpiena
  • 1 ola
  • 250 g burkānu
  • 600 g kāpostu
  • 150 g krējuma
  • Malta paprika,sāls,paprika
  • 2 ēd.k miltu
  • 3 ēd.k. eļļas

Pagatavošana

40 min.
  1. Sīpolu sagriež kubiņos,samaisa ar gaļu,biezpienu un olu,pieliek garšvielas un izveido mazus tefteļus.Burkānus sagriež rombiņos,kāpostus platos salmiņos.Apcep tefteļus karstā eļļā no visām pusēm,izņem no pannas.Liek kāpostus un burkānus un drusku apcep,pielej 125 ml ūdens un 10 min.sautē,pievieno krējumu un iebiezina ar miltiem,uzvāra,sāla,piparo,liek tefteļus un pārkaisa ar asajiem pipariem un zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni