Sākums > Receptes > Zupas

Itāļu tomātu zupa

2006. gada 24. februāris
Foto: Shutterstock.com
Tomāti ir gardi ne tikai svaigā veidā, bet arī zupās. Papildini ar garšaugiem un pasniedz ar grauzdētu ķiploku maizīti - garšīgi!
Pagatavošana
30 min
1. Apcep eļļā sasmalcinātus sīpolus un ķiplokus
2. Pievieno sagrieztus tomātus, cep vēl kādu mirkli, kamēr tomāti mīksti.
3. Tikām izvārīts buljons (es aprobežojos ar ūdenī izšķīdinātu buljona kubiņu).
4. Apceptos dārzeņus pievieno buljonam un vāra vēl kādas 15 min.
5. Pievieno sāli, cukuru, baziliku/timiānu vai kādas citas garšvielas
6. Pasniedz ar svaigiem zaļumiem pēc izvēles.

Labu apetīti!
Foto: Shutterstock.com
Uz augšu