Mencas fileja ar dārzeņiem ķīniešu gaumē

3 1

Sastāvdaļas

  • 800 g mencas filejas
  • 200 g konservētas kukurūzas
  • 1 sarkanā paprika
  • 2 burkāni
  • 5 ēd. k. eļļas
  • 2 ēd. k. sojas mērces
  • 1 ēd. k. rīsu vīna vai heresa
  • 200 ml vistas buljona
  • 1 tējk. kukurūzas cietes
  • 2 kāti selerijas
  • Zaļie lociņi
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Zivi sadala porciju gabalos, uz sieta notecina kukurūzu.
  2. Lociņus - 4cm gabaliņos, papriku un selerijas kātus - salmiņos, burkānus -pusgredzenos.
  3. Vokpannā sakarsē eļļu - apcep zivi, izņem ārā un cep dārzeņus, ielej vīnu un sojas mērci, vistas buljonu - sautē uz lēnas uguns 10 min., pievieno sāli un piparus.
  4. Sabiezina ar cieti atkal pievieno zivi, drusku pasautē un pasniedz galdā.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni