Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kraukšķīgās karbonādītes

2006. gada 23. februāris
Foto: Depositphotos.com
Daudzuma atkarīgs no ēdāju skaita - vidēji 2 karbonādes šķēles uz 1 cilvēku. Ļoti garšīgi un karaukšķīgi!
Pagatavošana
1 min
1. Gaļu sagriež un izklapē- sasāla un sapiparo.
2. Tad ņem sagatavoto karbonādes gabaliņu mērcē sakultā olā, tad rīvmaizē - šo procesu atkārto divas reizes, un cep gatavu.
3. Tikko gatavo karbonādi noņem no pannas uzreiz uz vienas karbonādes puses uzliek šķēlīti siera. Ideāli būtu, lai tā vēl kādu laiku saglabā siltumu, lai siers pakūst.

Labu apetīti!
Uz augšu