Kebabi turku gaumē

5 1

Sastāvdaļas

  • 2 sīpoli
  • 1 ķiploka zobiņš
  • 500 g maltas liellopa gaļas
  • 1 ola
  • Sāls,pipari,šķipsniņa kanēļa
  • 2 ēd.k. citrona sulas
  • 2 ēd.k.baltā vīna etiķa
  • 4 ēd.k. olīveļļas
  • ½ gurķa
  • 6 tomāti
  • ½ buntītes pētersīļu un kinzas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sīpolu un ķiploku sagriež smalkos kubiņos,sajauc ar malto gaļu un olu,sāla,piparo,pieber kanēli.Ar putu slotiņu saputo citrona sulu ar etiķi un 3ēd.k.olīveļļas,sāla ,piparo.Otru sīpolu sagriež gredzenos,gurķi un tomātus smalki sagriež,zaļumus sasmalcina un sajauc ar mērci.Iesmus aplipināt ar maltās gaļas masu un stipri piespiest,apcept eļļā no visām pusēm.Pasniegt ar salātiem un rotāt ar zaļumiem.

Komentāri

Egīls 2016. gada 20. jūnijs 10:54
Kebabs ir tieši gaļa (arī šašliks ir viens no kebabu veidiem), ko Tu pēc tam ar viņu dari, liec maizē, vai uz šķīvja, tas nav svarīgi.
eva 2013. gada 18. jūnijs 18:22
šis ir īstais turku kebabs, to ko tin maizē ir tortiljas. te visi termini ir sajaukti
Liene M 2009. gada 12. oktobris 23:03
Kebabu ir daudz un dažādi, ne tikai ietīti maizītē. Jūs varbūt tikai ietītos esiet ēdusi/ ēdis. (Tas prettrieciens tam komentāram par maizīti)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni