Sautēta paprika ar brinzu

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 sarkana, dzeltena un zaļa paprika
  • 1 sīpols
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 200 g brinzas
  • 2 ēd. k. olīveļļas
  • 2 ēd. k. sasmalcināta svaiga timiāna
  • 1/2 tējk. sasmalcināta svaiga rozmarīna
  • 100 g melnās olīvas bez kauliņiem
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Papriku sagriež gabaliņos pēc izvēles, sīpolu lielos kubiņos, ķiplokus salmiņos.
  2. Sadalam brinzu ar dakšiņu lielos gabalos.
  3. Vislabāk gatavot vokpannā. Sakarsē eļļu,pievieno papriku un sīpolu un maisot sautē uz vidējas uguns 3-4 minūtes.
  4. Beigās pieliek ķiplokus un zaļumus, viegli apcep.
  5. Pieliek brinzu un olīvas, karsē līdz brinza sāk drusku kust. Pievieno sāli un piparus pēc garšas. Ja nav brinzas var izmantot Fetaki.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Laura 2011. gada 6. novembris 16:24
Paldies Līga! Super, sanāca ļoti labi. Parasti papriku neēdu, bet Tavā versijā noēdām pēdējo ražu!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni