Sākums > Receptes > Deserti

Filadelfijas kanēļmaizītes

2006. gada 21. februāris
Foto: Inga Stuģe
Pagatavošana
60 min
1. Izkausēt 4 ēdamkarotes sviesta.Atdzesēt.
2. Sajaukt 2 ēdamkarotes cukura ar miltiem,sāli un cepamo pulveri.
3. Sakultu olu un 2 ēdamkarotes izkausētā sviesta iejaukt ūdenī.
4. Pievienot ūdens maisījumu miltu maisījumam.
5. Sakult līdz tas kļūst gaišs.Mīklu izrullē.Sasmērē ar sviestu atlikuso.Sajauc atlikuso cukuru un kanēli un pārklāj mīklu.sarullē un atstāj uz 1 st. ledussk.Tad sagriez mazos rullisos un cep 25 min 190 grādos .pannu pirms cepsanas smērē ar sviestu.Loti garsīgi.
Uz augšu