Filadelfijas kanēļmaizītes

4 1

Sastāvdaļas

  • Sviests 6 ēdamkarotes
  • 0.5 gl. un 4 ēdamkarotes cukurs
  • 2 glāzes milti
  • 1 tējkarote sāls
  • 4 tējkarotes cepamais pulveris
  • 1 gab ola
  • 5 gl. ūdens
  • 2 tējk.kanēlis

Pagatavošana

60 min.
  1. Izkausēt 4 ēdamkarotes sviesta.Atdzesēt.
  2. Sajaukt 2 ēdamkarotes cukura ar miltiem,sāli un cepamo pulveri.
  3. Sakultu olu un 2 ēdamkarotes izkausētā sviesta iejaukt ūdenī.
  4. Pievienot ūdens maisījumu miltu maisījumam.
  5. Sakult līdz tas kļūst gaišs.Mīklu izrullē.Sasmērē ar sviestu atlikuso.Sajauc atlikuso cukuru un kanēli un pārklāj mīklu.sarullē un atstāj uz 1 st. ledussk.Tad sagriez mazos rullisos un cep 25 min 190 grādos .pannu pirms cepsanas smērē ar sviestu.Loti garsīgi.

Komentāri

Aiga 2012. gada 22. decembris 18:04
Sanāca diezgan labi, es arī neliku tik daudz cepamā pulvera, tik nepilnas 2 tējkarotes. Nākošreiz uz izrullētās mīklas likšu skābo krējumu un tad kanēli ar cukuru. Bet kopumā recepte laba,paldies! Es vēl apsmērēju ar olu katru maizīti ,pirms liku cepties.
Linda 2012. gada 12. februāris 21:14
Es jau pirms daudziem gadiem atklāju, ka 4 karotes cepamā pulvera ir par daudz. Ja godīgi, tad pat tā viena būtu uz robežas.
miezis 2009. gada 3. decembris 21:18
Tikko kā izmēģināju un man liekas, ka ir par daudz cepampulveris, kas šajā receptē, ja tā var teikt, ir kā garšviela, kurai loģiski ir cepampulvera pēcgarša...

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti