Vegānu rasols

3 1

Sastāvdaļas

  • Salātiem
  • 6 lieli vārīti kartupeļi
  • 3 palieli marinēti gurķi
  • 3 – 4 vārīti burkāni
  • 3 vidēji lieli svaigi gurķi (vai 1 garais gurķis)
  • Konservēti zaļie zirnīši
  • (var pievienot arī marinētu kukurūzu)
  • Mērcei
  • Burciņa gavēņa majonēzes (0% dzīvnieku valsts produktu)
  • 1 ēdk eļļas
  • 1 ēdk etiķa
  • 1 citrona sula
  • 2 – 3 ēdk ūdens
  • Smalki sagrieztas dilles
  • 2 sīki sakapāti sīpoli
  • 2 – 3 saspiestas ķiploku daiviņas
  • 1 ēdk mārrutku
  • 1 – 2 tk sinepju
  • Malti pipari
  • Sāls
  • Cukurs

Pagatavošana

45 min.
  1. Mērces sastāvdaļas kārtīgi sajauc atsevišķā traukā un ļauj ledusskapī nedaudz ievilkties. Novārītās saknes, marinētos gurķus un svaigos dārzeņus sagriež nelielos kubiņos (sīpolu sīki sakapā), pievieno marinētos dārzeņus, visu labi samaisa, lai sastāvdaļas vienmērīgi sajaucas. Tad pārlej ar mērci un vēlreiz kārtīgi samaisa.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti