Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Sautējums "alu phul gobhi ki bhaji"

2006. gada 20. februāris
Foto: Alīse Nīgale
Pagatavošana
45 min
1. Puķukāpostus un kartupeļus sagriež vidējos gabaliņos, dziļā pannā uz vidējas uguns uzkarsē eļļu, pieliek kumīnu un čilli un grauzdē 30 – 45 sekundes, līdz ķimenes paliek zeltaini brūnas. Tad pievieno maltās garšvielas, izņemot garam masalas, apcep vēl 5 – 10 sekundes un pievieno kartupeļus. Tos intensīvi maisa 2 – 3 minūtes līdz kartupeļi viscaur iekrāsojušies ar garšvielām. Tad pievieno puķukāpostus un atkal maisa līdz arī puķukāposti ieguvuši krāsu. Pievieno ūdeni un sāli un ļauj visam uz vidējas uguns zem stingri pieguloša vāka sautēties. Ēdienu pēc iespējas nemaisa, tikai šad tad sakrata pannu. Sautē tik ilgi, kamēr dārzeņi mīksti. Tad pievieno jogurtu, atļauj vēl dažas minūtes pavārīties un pieber garam masalu. Beigās uzmanīgi apmaisa. Ja ēdienu grib treknāku, jogurta vietā var izmantot krējumu. Var pārkaisīt ar kinzu.
Uz augšu