Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Liellopa gaļas un dārzeņu sautējums

2006. gada 20. februāris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
60 min
1. Katlā vai dziļā pannā nelielā eļļas daudzumā apcep sagrieztu liellopa gaļu kopā ar sīpoliem, ķiplokiem, ingveru, lauru lapām, piparu graudiņiem.
2. Tad pievieno gabaliņos sagrieztus burkānus, mazliet apcep.
3. Visu pārliek katliņā, pielej nedaudz ūdeni un kādu laiciņu sautē (~15 minūtes).
4. Tad pievieno nelielos gabaliņos sagrieztus kartupeļus, apmaisa, mazliet pasautē bez vāka, tad pielej vēl mazliet ūdeni un sautē.
5. Visu sautē, līdz gaļa un dārzeņi mīksti, tad pievieno konservētos zirnīšus. Ja izvēlas saldētos vai svaigos, tos pievieno mazliet ātrāk.
6. Kad visi dārzeņi jau gandrīz gatavi, pieber sāli un sarkanos piparus (pēc garšas). Izmaisa un vēl mazliet pasautē.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu