Gliemežvāki ar garnelēm un papriku

4 1

Sastāvdaļas

  • 250 g makaronu lielu gliemežvāku veidā
  • 2 ķiploka zobiņi
  • 2 sīpoli
  • 1 zaļā paprika(ap.100 g)
  • 1 sarkanā paprika(150 g)
  • 500 g tomātu
  • 300 g garneļu
  • Olīveļļa
  • Sāls,cukurs,pipari
  • 150 g baltmaizes bez garozas
  • 50 g rīvēta siera
  • 100 g baltvīna
  • 3 ēd.k. saldā krējuma
  • 1 ēd.k sasmalcinātu svaigo piparmētru

Pagatavošana

45 min.
  1. Novāra makaronus.Papriku un tomātus sagriež mazos kubiņos,sīpolus un ķiplokus sasmalcina.Tomātus ar papriku sautē 10 min.pievienojot garšvielas un ½ ķiploku.Olīveļļā apcep sīpolus,palikušos ķiplokus,zaļo papriku un garneles,pievienot sadrupinātu baltmaizi un sieru.Pieliet vīnu,krējumu un piebērt piparmētru(ja nepatīk var pielikt citus zaļumus).Maisot karsēt 5 min.Sapildīt ar garnelēm makaronus un pasniegt kopā ar tomātu-paprikas mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni