Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Lasis saldkrējuma mērcē

2006. gada 31. janvāris
Foto: Receptes.lv
Šī recepte ir arī pārbaudīta, ja nāk viesi uz pusdienām.
Viss ir sagatavots. Kad atnāk viesi, pavadiet virtuve tikai 10 minūtes un celiet galdā gardu maltīti.
Pagatavošana
40 min
1. Laša fileju sagriež mazos gabaliņos, liek dziļā pannā, un sāk apcepšanu ar 2 ēd. karotēm olīveļļas.
2. Pēc 1 minūtes (vai arī reizē) pievieno brokoļus (arī mazākos gabaliņos), sautē.
3. Pievieno saldo krējumu, garšvielas. Zepter traukā ēdiens gatavs 7 minūtēs!! Parastā gatavojas ilgāk.
4. Novāra makaronus (piemeklējiet formas, kuras pašam patīk).
5. Pasniegšana – uzliek makaronus, uz makaroniem lej laša un brokoļu mērci, pārkaisa ar parmesan sieru. Trauka maliņas apsmēre ar pesto mērci.
6. Pasniedz kopā ar Jacobs Creek Chardonay balto vīnu.
7. Ja vēlaties pagatavojiet vēl otru mērci – apcepiet malto gaļu ar sīpoliem, pievienojiet labu daudzumu Uncle Bens mērci, un pasniedziet kopā ar makaroniem, servējiet ar labu sarkanvīnu!
8. Labu apetīti!
Uz augšu