Puravu suflē

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 4 -5 puravu kāti
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 4 ēdamkarotes sviesta
  • ¾ glāzes skāba krējuma
  • 6 olas
  • ½ glāzes piena
  • 1 ēdamkarote ķimeņu
  • Sāls
  • Maltie sarkanie pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Puravus sagriež ripiņās, ieber verdošā ūdenī un vāra uz vājas liesmiņas 10-15 minūtes, pēc tam nokāš. Miltus apcep 1 ēdamkarotē sviesta līdz gaiši dzeltenai krāsai, pēc tam ielej pienu un maisot vāra līdz sabiezē biezā mērce. Atsevišķi 1 ēdamkarotē sviesta viegli apcep izvārītos puravus, tad pielej mērci, pieber sāli, piparus un ķimenes un uz vājas uguns patur vēl 5 minūtes. Tad masu atdzesē, izberž caur sietu, pievieno olu dzeltenumus un krējumu un labi izmaisa. Iecilā saputotus olu baltumus, lej ar sviestu ieziestā formā un cep cepeškrāsnī 15-20 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni