Marinētas olas

5 1

Sastāvdaļas

  • 5 cieti vārītas olas vai 8 paipalu olas
  • Citronmelisas zariņš
  • Lauru lapa
  • ½ citrons
  • Mārutku sakne /pavisam nedaudz
  • 120 -130 ml maiga etiķa /var ābolu
  • Tk medus
  • Tk sinepju graudiņu
  • Ēk kaperu
  • Sāls

Pagatavošana

2 min.
  1. Nomizo citronu, balto citrona daļu izmet. Citrona miziņu un mīksto daļu sīki sagriež. Sasmalcina arī pārējās sastāvdaļas. Pārlej ar glāzi ūdens un uzvāra.
  2. Marinādi pārlej nolobītām /vārītām/ olām un atstāj iesūkties vismaz 48 stundas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas