Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistu aknas sautētas ar tomātiem un garšvielām

2006. gada 15. februāris
Foto: Andris Ēdējs
Pagatavošana
1 min
1. Uzkarsējam uz pannas nedaudz olīveļlu. Uzberam vistu aknas (noskalotas). Cepam kamēr brūnas (~8 min.), procesa laikā pieberam gaļas kopējo garšvielu. Cepšanas laikā ar cepamo lāpstiņu sadalām aknas sīkos gabaliņos. Kad aknas apceptas, liekam tās mazā katliņā, kur pievienojam sagrieztus tomātus, apceptus sīpolus, sagrieztus ķiplokus, mazliet ūdeni, majorānu, baziliku. Sautējam ~ 25 min., Pievienojam skābu krējumu. Sautējam vēl 5 minūtes, un ēdiens gatavs. Ūdeni un krējumu liekam tādās proporcijās, lai ēdiens nebūtu pārāk šķidrs.
2. Pasniedzam kopā ar Basmanti rīsiem, kas vārīti 11 minūtes.
Uz augšu