Lavašs ar garnelēm un sieru

4 1

Sastāvdaļas

  • Lavašs 1gab
  • Saldētas garneles 300g
  • Siers 300g
  • Tomāti 2gab
  • Ķiploka daiviņa 1gab
  • Dilles 1 buntiņš :)
  • Majonēze,krējums

Pagatavošana

20 min.
  1. Lavašu izklāj uz galda.
  2. Liek vārīties garneles pievienojot sāli (pēc garšas) un dilles (apmēram 10min.) Sarīvē sieru un ķiplociņu, sagriež tomātiņus kubiciņos pievieno 2/3 majonēzi un 1/3 krējumu un visu kārtīgi samaisa.izveidoto masu kārto uz lavašu.Izvārijušās garneles nokāš,nedaudz atdzesē un arī izkārto uz lavašu.Nu un tad visu mēģinam saritināt :)(visam ir jaabūt tādā nepārāk biezā slānī).Var ēst uzreiz vai arī dažās minūtes atstājot ievilkties!
  3. LABU APETĪTI!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas