Kabacis + pupas=gardumiņš

3 1

Sastāvdaļas

  • Kabacis
  • Vārītas pupiņas
  • Gaļa
  • 2 burkāni
  • Ķiploki
  • Tomātu mērce
  • Sāls
  • Pipari
  • Garšvielas gaļai
  • Majonēze
  • Siers

Pagatavošana

160 min.
  1. Kabaci notīra, sagriež gabaliņos.
  2. Gaļu sagriež gabaliņos, uz pannas apcep, pievieno sāli, piparus un kādu garšvielu gaļai.
  3. Burkānus sarīvē, uz pannas apcep, pievieno ķiplokspiedē saspiestus ķiplokus. Jo vairāk, jo labāk. Vismaz vienu ķiplokgalvu jau nu vajadzētu.
  4. Pupas vēlams izvārīt iepriekšējā dienā vai arī ņemt jau gatavās no bundžiņām.
  5. Stikla traukā kārto kabačus, virs tiem burkānus, tad gaļu, pupas. Pa starpu pēc saviem ieskatiem liek tomātu mērci. Kārtas liek līdz trauks ir pilns. Virsū uzspiež majonēzi. Liek cepeškrāsnī cepties. Kad ir gatavs, pa virsu uzber sarīvētu sieru. Patur cepeškrāsnī kamēr izkūst. Lai labi garšo!!!!!!!!!!!
  6. Vēl garšīgāks šis ēdiens paliek, kad to ēd otrā dienā, jo tad visas sastāvdaļas ir savā starpā "sadraudzējušās".

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni