Saldā sirds

2006. gada 12. februāris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. No biskvīta ripām izgriez trīs sirdis pēc iepriekš sagatavota papīra šablona sirds formā
2. Saldo krējumu ar mikseri saputo. Pusei putukrējuma pievieno caur sietu izberstu biezpienu un piespied dabīgo citrona sulu. Iegūto masu kārtīgi samaisi. Saldās masas garšu labi papildinās arī rīvēta citrona miziņa.
3. Pagatavoto biezpiena krēmu liec stap bizkvīta kārtām.
4. Kūkas virsmu un maliņas apzied ar saputotā putukrējuma atlikušo daļu.
5. Kūkas malu rotā ar putukrējuma "rozītēm". Lai tās veidotu vislabāk izmantot speciālo konditorejas maisiņu. Tavas virtuves piederumu skapītī tāds visticamāk atradīsies!
6. Sagriez augļus glītās šķēlītēs un ar tiem dekorē tortes viducīti. Izvēlies tādus augļus, kas tavai sirdij vistuvāk!
7. Tortes maliņas apkaisi ar grauzdētām mandeļu skaidiņām. Mandeļu skaidiņas iepriekš ieliec cepeškrāsnī un uz cepešpannas pagrauzdē dažas minūtes, kamēr tās kļūst viegli brūnas.
8. Kūkas putukrējuma ziedu vidū iesēdina pa vienai cukura bumbiņai. Svinīgi izskatīsies bumbiņas sudraba krāsā, bet vari izvēlēties arī citas. Cukura bumbiņas vari iegādāties garšvielu veikalos!
9. Lai labi garšo!
10. P.S.
11. Torte īpaši piemērota Valentīn-dienai!
Uz augšu