Brūkleņu sviestmaize

4 1

Sastāvdaļas

  • Garšīga rupjmaize
  • Sviests vai margarīns
  • Biezpiens, padarināts ar krējumu ( bez sāls)
  • Brūkleņu zapte ( ar cukuru)

Pagatavošana

5 min.
  1. Normāla biezuma maizes šķēli plānā kārtiņā apziež ar sviestu vai margarīnu.
  2. Tad virsū liek biezpiena kārtu.
  3. Tam visam pa virsu liek brūkleņu zapti.
  4. Jo kārtas biezākas, jo maize garšīgāka,jāraugās tikai, lai var dabūt mutē .
  5. Veseli baudījuši!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas