Pildīts kālis

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg kāļu
  • 200 g sālītu sēņu
  • 200 g skābu kāpostu
  • 1 sīpols
  • 3 ēdamkarotes eļļas
  • Majonēze
  • Zaļumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Kāļus izcep cepeškrāsnī, nogriež virsu un izņem mīkstumu. Sālītes sēnes nomazgā, sakapā un apcep ar smalki sagrieztu sīpolu eļļā, tad samaisa ar skābiem kāpostiem un sasmalcinātu kāļu mīkstumu. Maisījumu pilda atpakaļ kāļos. Kāļus apsmērē ar eļļu, liek cepeškrāsnī un cep gatavu. Pasniedzot pārlej ar majonēzi un pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni