Veģetārais čili

2005. gada 8. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
30 min
1. Sagriež sīpolus, kartupeļus, burkānus, zaļo un sarkano papriku un uz pannas nedaudz apcep. liek katlā, pielej ūdeni, pieliek buljona kubiņu, paprikas pulveri un čili pulveri vai svaigu čili, tomātu pastu. Nedaudz pasautē, kad dārzeņi tādi mīkstāki paliek, liek klāt sarkanās konservētās pupiņas un kādus sagrieztus svaigus tomātus un sakapātus ķiploku. beigās pievieno baziliku - vasarā svaigu, ziemā kaltētu. Uzkarsē un pasniedz ar maizi. Var likt klāt krējumu vai pārrīvēt sieru. Visam šim ēdienam var likt klāt arī kādus 300-400 g maltās liellopu gaļa, ko pievieno iepriekš apceptu un sautē kopā ar dārzeņiem.
Uz augšu