Dārzeņu zupa _ glezna

5 1

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg ( liellopa, cūkas, vistas) gaļa, kauliņi
  • 1.5 l ūdens'
  • 1 liels sīpols
  • 4 daivas ķiploks
  • 10 melnie piparu graudi
  • 3 lauru lapas
  • 1 citrons
  • 1 maza svaigs gurķītis
  • 1 maza sarkana paprika
  • 1 mazs dzeltenais kabacis
  • 100 gr makaroni ( taurenīši)
  • 4 ēdamkarotes zaļie zirnīši ( no kārbas)
  • Sāls
  • Eļla

Pagatavošana

60 min.
  1. Izvāri buljonu no gaļas, kauliņiem, nemizota sīpola, ķiplokiem, pipariem, sāls - vāra 1 st
  2. Izvāraimakaronus -ļauj izplaukt lieliem
  3. Eļļā apcepini palielus paprikas un kabača gabaliņus- nedudz pasutina, bet uzmanīgi, lai neizjūk
  4. Uz lēzeniem, lieliem zupas šķīvjiem "glezno" apceptos dārzeņus, makaronus,zirnīšus, plānas citrona ripiņas, lauru lapiņas, gurķa gabaliņus.
  5. Tam virsū uzlej vārošu, izkāstu buljonu!
  6. Buljonam ir ļoti skaista krāsa!
  7. Nesaliec par daudz zupas piedevas. Zupai jābūt skaistai!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas