Sākums > Receptes > Zupas

Dārzeņu zupa _ glezna

2006. gada 8. februāris
Foto: Māra Brence
Pagatavošana
60 min
1. Izvāri buljonu no gaļas, kauliņiem, nemizota sīpola, ķiplokiem, pipariem, sāls - vāra 1 st
2. Izvāraimakaronus -ļauj izplaukt lieliem
3. Eļļā apcepini palielus paprikas un kabača gabaliņus- nedudz pasutina, bet uzmanīgi, lai neizjūk
4. Uz lēzeniem, lieliem zupas šķīvjiem "glezno" apceptos dārzeņus, makaronus,zirnīšus, plānas citrona ripiņas, lauru lapiņas, gurķa gabaliņus.
5. Tam virsū uzlej vārošu, izkāstu buljonu!
6. Buljonam ir ļoti skaista krāsa!
7. Nesaliec par daudz zupas piedevas. Zupai jābūt skaistai!
Uz augšu