Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Tīringiešu sīpolu pīrāgs 2

2006. gada 5. februāris
Foto: Līga Druka-Smalkā
Pagatavošana
90 min
1. Samaisam traukā miltus ar 1 tējk.sāls,vidū lejam pienu,drupinam raugu,beram cukuru,drusku samaisam ar miltiem(tikai vidiņu) apsedzam un liekam mierā 20 min.Pēc tam lejam eļlu,kārtīgi samaisam mīklu un liekam uzrūgt uz 40 min.Sīpolus-gredzenos un 10-12 min.sutinām sviestā,liekam garšvielas.Mīklu izrullējam un liekam uz plāts ar cepamo papīru.Virsū klājam sīpolus un cepam krāsnī20 min. 200*C.10 min pirms beigām pārberam ar rīvētu sieru.Gatavu sagriežam gabaliņos.
Uz augšu