Tīringiešu sīpolu pīrāgs 2

3 1

Sastāvdaļas

  • 500 g miltu
  • 250 ml silta piena
  • 20 g rauga
  • 1 tējk. cukura
  • 2 ēd.k. eļļas
  • 1 kg sīpolu
  • 4 ēd.k. sviesta
  • 150 g siera
  • Sāls,pipari

Pagatavošana

90 min.
  1. Samaisam traukā miltus ar 1 tējk.sāls,vidū lejam pienu,drupinam raugu,beram cukuru,drusku samaisam ar miltiem(tikai vidiņu) apsedzam un liekam mierā 20 min.Pēc tam lejam eļlu,kārtīgi samaisam mīklu un liekam uzrūgt uz 40 min.Sīpolus-gredzenos un 10-12 min.sutinām sviestā,liekam garšvielas.Mīklu izrullējam un liekam uz plāts ar cepamo papīru.Virsū klājam sīpolus un cepam krāsnī20 min. 200*C.10 min pirms beigām pārberam ar rīvētu sieru.Gatavu sagriežam gabaliņos.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize