Asaris kartupeļu zvīņās

4 1

Sastāvdaļas

  • 4 asara filejas
  • Sāls,pipari
  • 4 kartupeļi
  • 1 olas dzeltenums
  • 2 tējk. miltu
  • 2 tējk.kaltēta timiāna
  • Eļļa
  • 2 sīpoli
  • 2 laimi
  • 125 g sviesta
  • 2 ēd.k. granātu

Pagatavošana

60 min.
  1. Zivi sāla,piparo.Kartupeļus griež plānās šķēlītēs,sajauc ar olas dzeltenumu,miltiem,sāli,pipariem,timiānu.Noklāj vienu zivs pusi ar kartupeļiem un karstā eļļā apcep,pārklāj otru pusi un apcep,iznāk tādas kā kartupeļu zvīņas.Sīpolus-kubiņos un cep sviestā pievienojot laima sulu ungaršvielas.Pasniedz zivi ar mērci un granātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni