Sīga ar skābeņu mērci

5 1

Sastāvdaļas

  • 4 apstrādātas sīgas (veselas)var aizstāt ar foreli
  • Sāls,pipari
  • 1 sīpols
  • 100 g skābenes var arī konservētās
  • 2 ēd.k. sviesta
  • 100 g zivju buljona(no kubiņa)
  • 3 ēd.k sausā vermuta
  • 125 ml saldā krējuma
  • 2 ēd.k. apelsīnu sulas

Pagatavošana

60 min.
  1. Zivis ar galvu nomazgā aukstā ūdenī,nosusina,sāla,piparo no iekšas un ārpuses.Sīpolu -sīkos kubiņos,skābenes sasmalcina.Zivi cep sviestā.Novieto siltumā.Tajā pašā pannā cep sīpolus,pielej buljonu un vermutu.Novārīt maisot un pakāpeniski pievienojot krējumu,likt klāt skābenes un apelsīnu sulu.Zivi var pasniegt ar skābeņu mērci un apelsīnu daiviņām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni