Taizemes vistas ragū

5 1

Sastāvdaļas

  • 3 cm ingvera saknes
  • 250 g basmati rīsu
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1 asais pipars
  • 400 g jauno burkānu
  • Buntīte lociņu
  • 150 g sojas asnu(diedzēto)
  • 400 g cāļa filejas
  • 2 ēd.k.kukurūzas cietes
  • 2 ēd.k. sojas eļļas
  • 1 ēd.k sezama eļļas
  • Sojas mērce

Pagatavošana

1 min.
  1. Smalki sagriezt ingveru,ķiploku,aso piparu(iepriekš izņemot sēklas),burkānus un lociņus.Fileju sāla,smalki sagriež un apvārta cietē.Vokpannā sakarsē eļļu(sajauktu) un apcep fileju.Pa to pašu laiku novāra rīsus(piedevām).Fileju izņem un tur pat cep ingveru,ķiploku,piparu,pievieno burkānus un lokus.Maisot cep 5 min.,liek klāt sojas asnus un mērci.,uzkarsē.Pasniedz ar rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni