Daugavas sams

5 1

Sastāvdaļas

  • Ja palaimējies Daugavā noķert samu,tad to var pagatavot šādi
  • 800 g puravu
  • 2 ēd.k. eļļas
  • Citrona sula
  • Estragona lapas
  • 200 g sarkano lēcu
  • 400 ml dārzeņu buljona
  • 500 g sama filejas
  • Sāls,pipari
  • 1 ēd.k. balzamiko etiķa

Pagatavošana

20 min.
  1. Puravus sagriež un apcep.Lēcas nomazgā un 1 reiz uzvāra lielā ūdens daudzumā,nokāst un pievienot puraviem,pieliet buljonu un vārīt 10 min..Fileju sadalīt 4 gabalos,apslacīt ar citrona sulu,uzkaisīt garšvielas.Cept uz grila 4 min.no katras puses.Lēcām pievieno etiķi,sāla,piparo,sajauc ar estragonu un pasniedz kopā ar samu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni